Instore Live

Instore live verslag

Hieronder een aantal korte verslagen van Instore Live concerten. Stuk voor stuk belevenissen.

Noi Due


Marijn Aalbers


Captain Morgan Express

Wat een band!

Geonne Hartman en Cashmyra


Een Middag met Karakter Powered by Muziek Staffhorst Vinyl

Oscar Benton & Johnny Laporte
Awash

Een zeer talentvolle band uit Brabant. Muziek van hun tweede album. Akoestisch uitgevoerd. Prachtig.

Kozzeltov

1 juni 2018 bij Staffhorst Vinyl. Prima sfeer.
The Bourgois Blues is een classic van Leadbelly (uit 1937 met dank aan Peter Jansen)

Irrelephant

Prachtige composities en evenzeer prachtig gezongen.

Melonhead Unplugged

Wat weer een talent in huis. Prachtige eigen nummers. Professionele muzikanten die in elke omgeving uit de voeten kunnen. Prima groep.


SEESAW bij Staffhorst Vinyl Instore Live.

Dit uitzonderlijk trio, bestaande uit Thijs van Zutphen op basgitaar, Bas Wijnans op sopranosax en Noortje van der Meer als zangeres, vond het leuk om zomaar eens wat muziek met elkaar te gaan maken. Om dan een cover repertoire, van o.a. Sting en Billy Joel, op verrassende en professionele neer te zetten is even uitzonderlijk te noemen. Nummers waarop je heerlijk kon wegdromen, gebracht met schitterend baswerk, veelal in akkoordenstijl, van Thijs. Prachtig sopranowerk, met loepzuivere licks, van Bas en geweldige zang, met een stembereik waar menig zangeres jaloers op wordt, van Noortje.
Drie zeer gedreven muzikanten uit zeer verschillende richtingen die, naar eigen zeggen een muzikaal project op touw hebben gezet om even eens wat anders te doen. SEESAW..nou…van mij mogen ze blijven!!
Door: Arie de Wilde


Record Store Day 2018

Gildore Instore Outdoor

Een prachtige dag was het 20 juni. Lekker buitenspelen. De buurt genoot ervan! Wat een band!

SideWalk Sally in the house


Wilko van Beek en Arco Bommer maakten er een feest van. Minder publiek vandaag waarschijnlijk door de run in de binnenstad. Maar een feest werd het. Of zoals Arie de Wilde, de fotograaf het opschreef: 13-04-2018 SIDE WALK SALLY bij Staffhorst Vinyl Instore Live
Ze waren met z’n tweetjes, Wilco van Beek en Arco Bommer. Drummer Nico Groen kon er niet bij zijn. Hij moest oppassen of zo (waarop of waarvoor werd niet helemaal duidelijk hihi).
Déze twee heren lieten even horen dat je ook met alleen gitaar ( okeej Wilco….ook mandoline en zang ) en basgitaar ( okeej Arco …. en ook zang) een blues-achtig rock c.q. rock-achtig blues repertoire kan neerzetten wat klinkt als een klok.
Het bleek een zeer aanstekelijke vorm van muziek maken, getuige de belangstelling van zowel een manneke die z’n moeder zowat mee naar binnen trok om ff te luisteren, als een jonge moeder aan de overkant van de straat die er een dansje op los liet.
Mix dat nog eens met de nodige humor over en weer en dan stààt zo’n vrijdagmiddag weer.

Door: Arie de Wilde


Rommy Halifax

Het was een geweldig Jazz feest met 4 zeer ervaren en getalenteerde artiesten in the house. De filmpjes en foto zijn beschikbaar gesteld door Arie de Wilde. Dank!Vaarwater en Lisa Bleijenberg

Het was weer puur genieten in de zaak met talentvolle jonge mensen en prachtige muziek. Mooie teksten en prachtig gitaarspel. Voor wie het heeft gemist een paar snippets.


Malvizzi

Nando is a fun musician, has lived all over the world, including a spell in New Orleans. He took his fans and friends with him to the store. They and we thoroughly enjoyed the poetry of real life pain and joy.


Richard Cejer

Brilliant guy. Fun name. Pronounce lastname as Sayer… Not related to Leo….:-) Amp not needed. Great entertainer.Lizet

Wat een stem. Zo lekker jazzy. Genieten was het in Utrecht. Met bezoek uit de buurt, Utrecht en Den Bosch. Prima optreden van een geweldige zangeres.
De filmpjes zijn beschikbaar gesteld door Arie de Wilde. Dank!
Levi Manner en bandJim Faber and friends

Een mooi avond met prachtige muziek. Wat een talent woont er in Utrecht. Jim en Brian ontmoetten elkaar voor het eerst bij ons de week ervoor. Ze hadden al samen muziek gemaakt op straat gedurende de week. Mooi duo.
16 februari 2018 Terence Roelofsen

& friends…
Terence nam een een aantal vrienden mee. Stuk voor stuk bijzondere optredens. Het was een belevenis en we hadden een volle bak. Genieten dus. Dan aan Terence & Friends. o.a. Tom Strik Jim Faber Brian Benjy


Altered Five

9 februari 2018

Een geweldig feest met de dames van Altered Five. Kippenvel.Prachtige versies van It’s my life, God only know, mr Sandman, en vele anderen.


Boris Dzaneck

2 februari 2018

Boris Dzaneck 2 februari Instore Live

Wat een band! Het was een feest om te ervaren. Leuk feestje weer bijEe Muziek Staffhorst Vinyl.

Blinde Ed 26 januari 2018

Blinde Ed 26 januari Instore Live

Het was een mooi feest met Ed. Veel buurtgenoten en vinyl kopers kwamen ff kijken en luisteren.

Lain Barbier 19 januari 2018

Lain is een graag geziene artiest bij ons. Een prachtige stem met een waanzinnig bereik. Lain is beleving.

Levi Manner 12 januari 2018

Een bijzondere singer songwriter uit Rotterdam. Leuk om te zien en te horen. Gaat nog ver komen.