Maak kennis met onze Platenmakkers

De Platenmakkers van Muziek Staffhorst Vinyl

In de winkel van Muziek Staffhorst Vinyl vindt u een aantal gezichten regelmatig terug. Hieronder hun bijzonderheden…

Helen Stenfert

Helen weet waar je de mosterd haalt! In de gezelligste Platenzaak van Utrecht! En dat is wat haar betreft altijd al zo geweest omdat ze letterlijk en figuurlijk met Muziek Staffhorst is grootgebracht. Na 33 jaar gewerkt te hebben in diverse secretariële functies in een variëteit aan bedrijven was het met de opening van deze Platenzaak een uitgemaakte zaak om een keer te kiezen voor haar passie en het kantoorleven in te ruilen voor muziek & persoonlijke interactie!Bossa Nova, Tango, Fado, Chansons… kortom wereldmuziek: héérlijk! Maar van Crooners, Soul, Funk & Easy Jazz wordt ze ook een blij mens! Inmiddels ook nog klassiek & ‘New Classics’ zoals Ludovico Einaudi, Tony Banks, Karl Jenkins & Giovanni Allevi ontdekt en raadt eens wat? Met die nieuwe, jonge collega’s van haar leert ze nu zelfs elektronische muziek te gaan waarderen… Tom Misch, SAMPHA…. lekker hoor!

Bart Huskes

Ik ben Bart Huskes, o.a. zanger en gitarist van de Utrechtse alternatieve rockband Ziggy Splynt.
Studerende aan het Utrechts Conservatorium ben ik veel met verschillende soorten muziek bezig en ik ben tevens een van de platenmakkers van Staffhorst Vinyl!
Bij mij kun je terecht voor alle weetjes van alternatieve muziek, ambient, rock en het live-gebeuren van de meeste artiesten. Mijn mooiste muzikale herinnering? De UK-tour die ik mocht doen met Ziggy Splynt, daarnaast misschien TRNSMT festival 2017 in Schotland; Radiohead en Biffy Clyro op één en hetzelfde festival, whaaat!? Mijn favoriete acts: Radiohead, Biffy Clyro, Sigur Rós, Stars of the Lid, Atoms for Peace, Sufjan Stevens, The Fall of Troy, The 1975 (ja)

Jens Wierckx

Jens: Net als de bio van elke Brabantse muzikant begint die van mij ook bij het plaatselijke harmonieorkest. Op het Conservatorium werd ik op slag verliefd op jazz. Dit jaar studeer ik af aan de muziekopleiding van de HKU, en ben ik inmiddels verzeild geraakt in een hoop verschillende bands die door mij van drums worden voorzien. Zo speel ik bij BEAUX (indie-pop), Levi Manner (Nederlandstalig, luisterpop), Sured (Singer Songwriter, pop), Kubilay Kaya (hiphop), en een handjevol dichters (Beats&Poetry, Wordbeats). Al even divers als mijn muzikale bezigheden is de inhoud van mijn platenkast.
Oude hardbop platen zijn in de meerderheid, maar worden afgewisseld met een kleurrijke mix van ABBA, The Beatles, Beach Boys en andere populaire popbands uit vervlogen tijden, een kleine verzameling electronische muziek, een verdwaalde James Last uit de collectie van pa waar ooit mijn verzameling mee begon en een vuistvol klassieke verzamelschijven die nog steeds hoopvol liggen te wachten om ooit onder een naald te belanden.

Thijs Heij

Na jarenlang zwoegen op het oh zo verplichte middelbaar onderwijs besloot Thijs Heij het anders aan te pakken. In 2007 vertrok Thijs met slechts een gitaar en een rugzak vanaf de voordeur richting Frankrijk. Na vele ontmoetingen en avonturen keerde hij terug naar Nederland met een hoofd vol ideeën en teksten die vervolgens uiting kregen op zijn eerste, geheel akoestische cd “Rand van de Afgrond” (2008). Tegenwoordig toert hij met Undercover en brengt actief zijn werk met zij band Taxikat aan de man, werkt bij Tivoli, 3voor 12 Utrecht en Muziek Staffhorst Vinyl.

Naomi Asmuruf

Naomi ademt funk, soul en jazz. Nog nooit North Sea Jazz gemist. Met of zonder zussen. In winkel de alles kenner als het gaat om muziek.

Een bij die regelmatig te vinden bij optredens van de ‘groten’ van de muziek industrie. En een waanzinnig goeie collega

Mick Verweij

Mick is een organisator en liefhebber van Disco en Funk. Na zijn studie Vrijetijdsmanagement is hij de muziek industrie ingerold als programmeur. Voor ons plant hij de events. Oh en hij is ook regelmatig achter de bar van de flater te vinden. Steeds bijna fanatiek op zoek naar nieuwe artiesten en bandjes voor de vrijdag middag instore en evenementen met partners als de Utrechter en het Muzieklokaal.